Find us on social media

Nuttige inlichtingen
VOETBALSCHOENEN ZIJN NIET TOEGELATEN  ! ! ! ! !  

De wedstrijden worden betwist op pantoffels. Op pantoffels met kunstnoppen mogen de noppen maximum 4 à 5 mm lang zijn. Veldvoetbalschoenen met studs, of met noppen hoger dan 4 à 5 mm zijn niet toegelaten. De scheidsrechter beslist soeverein, ingeval van discussie, over de al dan niet toelaatbaarheid van het schoeisel.
 

1. VERZEKERING
De organisatie voorziet GEEN verzekering voor de deelnemers!  
Mini Moerbeke VZW kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden bij eventuele ongevallen.
 

2. AANMELDING – IDENTIFICATIEPLICHT ALLE SPELERS
 
De ploegverantwoordelijken  melden de aankomst van hun ploeg op het tornooisecretariaat, samen met de afgifte van de VOLLEDIGE SPELERSLIJST (formulier op de website). Enkel de spelers vermeld op de spelerslijst mogen aan de wedstrijden deelnemen. Bovendien moet elke speler zich op elk moment van het tornooi met een geldige identiteitskaart of paspoort kunnen identificeren.  
Geblesseerde spelers kunnen vervangen worden of bijkomende spelers kunnen toegevoegd worden aan de spelerslijst – aanwezig op het tornooisecretariaat – ten laatste voor aanvang van de eerste wedstrijd van de ploeg op zondagochtend. Ook voor deze spelers geldt de identificatieplicht!
De ploegverantwoordelijke is de ENIGE contactpersoon, gedurende het ganse tornooi, tussen zijn ploeg en het tornooisecretariaat. Bij eventuele betwistingen kan enkel en alleen deze persoon als afgevaardigde optreden. Nummer identiteitskaart ploegleider verplicht op de spelerslijst !  

Gelieve u MINIMUM 15 minuten voor de eerste wedstrijd aan te melden.
 

3. PARKING

Parkeergelegenheid bevindt zich in de directe omgeving van de sportterreinen (Sportlaan, Moerhofstraat, Drongendreef).  Zie afzonderlijk reglement parkeren, kamperen en afval verzamelen.   
 

4. KLEEDKAMERS-DOUCHES-WC'S
 
Bevinden zich in de sporthal en aan het voetbalterrein aan de sporthal. Gelieve deze proper te houden voor uw medespelers. Er zijn afzonderlijke kleedkamers en douches voor dames in de sporthal (ingang voorzijde).
   

5. WEDSTRIJDBAL
 
Elke ploeg moet over een bal beschikken tijdens het tornooi. ER zijn GEEN ballen ter beschikking.
 

6. MAALTIJDEN – DRANK: steun onze club !
 
Verfrissingen (bier - water- cola -limonade...) kunnen aan democratische prijzen bekomen worden op het tornooi.   De innerlijke mens wil ook wat. Proef onze lekkere verzorgde broodjes, beroemde hamburgers, heerlijke spaghetti, sappige meloenen, martino's, smossen, pannenkoeken, ijsjes, ... Alles supervers!
Betaling met TICKETS.  

7. AANTAL WEDSTRIJDEN
 
 Iedere ploeg speelt minimum  9 of 10 wedstrijden gespreid over de 2 wedstrijddagen.

Het wedstrijdschema wordt enkele dagen op voorhand bekendgemaakt.   


8. KAMPEERDERS
 
Kamperen enkel op zaterdag mogelijk en geen auto’s toegelaten voor in- en uitladen op de spoorwegbedding/fietspad! Kampeermateriaal te voet tot op de camping te brengen. Kampeerders betalen bij inschrijving een borg van 100,- € Zie afzonderlijk reglement.  

9. MEDISCHE BIJSTAND
 
Het Rode Kruis is met een volledige ploeg gedurende het ganse tornooi aanwezig.  

10. VOOR DE KINDEREN
 
Er is een springkasteel aanwezig. Op zondagnamiddag gratis schminken.  

11. OM ALLE DISCUSSIE TE VERMIJDEN, VERGEET NIET…
 
dat voor een aantal ploegen op zaterdag de eerste wedstrijden al vroeg beginnen. Check dit op uw schema en zorg dat je zeker op tijd je ploeg komt aanmelden !  
- de volledige spelerlijst èn de identiteitskaarten van alle spelers mee te brengen . Het nummer van de identiteitskaart van de ploegverantwoordelijke MOET op de spelerlijst vermeld zijn !  
- het juiste schoeisel te gebruiken  
- de beslissingen van de scheidsrechters te respecteren  
- u als speler en als spelersgroep correct te gedragen tegenover de andere ploegen, de tornooimedewerkers en de scheidsrechters.    

Namens Mini Moerbeke vzw: BEDANKT EN VEEL PLEZIER !